'游泳+健身' 月票計劃

'Swimming+Fitness' Monthly Pass Scheme

七月

為鼓勵更多使用者享用本校體育設施,本學年體育部試行 ''泳池+健身'' 月票計劃,供學生及教職員選購,詳情如下:

月票費用

70元(恒管學生);150元 (教職員)

名額

總共30位,先到先得

(學生及職員各15個名額,開售兩天後如有餘額則不設此限制)

適用時間

月票有效期內,不限次數使用泳池及健身室。(開放時間請參閱體育部網站或使用守則)

售票地點

月票在B座康樂活動中心二樓櫃檯發售,7月份月票在6月25日開始發售(只收八達通)。購票時必須出示有效證件,每人每次限購一張。

使用條件

• 此優惠只適用於恒管學生及教職員。
  • 月票不得轉讓。
  • 月票持有人於有效期內,須出示學生/職員證於二樓櫃檯領取入場券。
  • 月票持有人必須完成健身室簡介課程才可使用健身室。
  • 持票人如未能出示有效的月票及有效證件,則須繳付入場費,才可使用設施。持票人因任何個人理由未能於月票有效期內使用設施,已繳的月票費用概不發還。
  • 月票持票人不會獲安排優先進場,並須與其他使用者一起以先到先得方式排隊進場。

查詢

如有查詢,可致電39635366與體育部職員聯絡

JULY

PE Unit will launch monthly pass scheme for Block B indoor swimming pool and fitness centre with details as follows:

Monthly Fee

$70 (HSMC students); $150(HSMC staff).

Quota

30 quotas in total, first-come-first-served basis

(15 quotas for student and staff respectively. The remaining quotas would not be affected after two days)

When to Use

Unlimited admission to the swimming pool and fitness centre during opening hours at the specific month

Ticketing Offices

The JULY monthly dual pass is available for purchase starting from 25 JUNE, at the 2/F service counter of Block B. Student/Staff Card is required to be presented at the time of purchase(Octopus ONLY). Each person is allowed to purchase 1 pass only.

Conditions of Use

• Only HSMC students and staffs are eligible for the monthly pass.
  • The Monthly Pass is not transferable.
  • Pass holders are required to present student/staff card to get the admission ticket at the 2/F service counter.
  • Pass holders are required to complete the fitness introductory course before using the fitness centre.
  • No admission priority will be given to the monthly pass holders. Admission is on a first-come-first-served basis.

For inquiry, please contact PE Unit at 3963-5366.