'游泳+健身' 月票計劃

'Swimming+Fitness' Monthly Pass Scheme

10月

為鼓勵更多使用者享用本校體育設施,本學年體育部試行 ''泳池+健身'' 月票計劃,供學生及教職員選購,詳情如下:

月票費用

70元(恒管學生);150元 (教職員)

名額

總共30位,先到先得

(學生及職員各15個名額,開售兩天後如有餘額則不設此限制)

適用時間

*月票有效期內,不限次數使用泳池及健身室。(開放時間請參閱體育部網站或使用守則)

售票地點

月票在B座康樂活動中心二樓櫃檯發售,10月份月票在9月24日開始發售(只收PE Coupon)。購票時必須出示有效證件,每人每次限購一張。

使用條件

• 此優惠只適用於恒管學生及教職員。
  • 月票不得轉讓。
  • 月票持有人於有效期內,須出示學生/職員證於二樓櫃檯領取入場券。
  • 月票持有人必須完成健身室簡介課程才可使用健身室。
  • 持票人如未能出示有效的月票及有效證件,則須繳付入場費,才可使用設施。持票人因任何個人理由未能於月票有效期內使用設施,已繳的月票費用概不發還。
  • 月票持票人不會獲安排優先進場,並須與其他使用者一起以先到先得方式排隊進場。

查詢

如有查詢,可致電39635366與體育部職員聯絡

October

PE Unit will launch monthly pass scheme for Block B indoor swimming pool and fitness centre with details as follows:

Monthly Fee

$70 (HSMC students); $150(HSMC staff).

Quota

30 quotas in total, first-come-first-served basis

(15 quotas for student and staff respectively. The remaining quotas would not be affected after two days)

When to Use

*Unlimited admission to the swimming pool and fitness centre during opening hours at the specific month

(*Monthly Pass - Aug can only access to fitness room after 13 Aug.)

Ticketing Offices

The OCTOBER monthly dual pass is available for purchase starting from 24 SEP, at the 2/F service counter of Block B. Student/Staff Card is required to be presented at the time of purchase(PE Coupon ONLY). Each person is allowed to purchase 1 pass only.

Conditions of Use

• Only HSMC students and staffs are eligible for the monthly pass.
  • The Monthly Pass is not transferable.
  • Pass holders are required to present student/staff card to get the admission ticket at the 2/F service counter.
  • Pass holders are required to complete the fitness introductory course before using the fitness centre.
  • No admission priority will be given to the monthly pass holders. Admission is on a first-come-first-served basis.

For inquiry, please contact PE Unit at 3963-5366.